Even voorstellen…

Ik ben Nanneke Knijp-Kuperus, 45 jaar. Mijn man Wouter Knijp is 48 jaar. Wij hebben 2 kinderen. Een dochter van 18 jaar en een zoon van 15 jaar. En 3 katten.

Ik zelf ben geboren in Appelscha. Hier heb ik 18 jaar gewoond en ben toen samen gaan wonen met mijn huidige partner.
Wij zijn 2001 in Sneek komen wonen, waar mijn (groot)ouders ook vandaan komen.
Op het moment wonen en werken wij nog altijd met veel plezier in Sneek.

Ik heb detailhandel opleiding gedaan en hier ook mijn werk in gevonden.

Echter….

Toch na een paar keer op zoek te zijn geweest naar het juiste bedrijf, ben ik op een ander pad terecht gekomen..

“Het gastouder zijn”
Mijn eigen moeder is een langere tijd gastouder  geweest en hier was ik ook vaak met mijn eigen kinderen om samen leuke dingen te ondernemen. Mijn moeder heeft mij er op geattendeerd dat ik heel natuurlijk met kinderen omga en dat de kinderen heel “gek” met mij zijn. Ook kinderen met een beperking voelen zich bij mij erg op hun gemak. Zelf was ik mij hiervan niet bewust, omdat ik gewoon mezelf blijf en het niet als een taak zie. Echter als iemand anders je attendeert over je kwaliteiten ga je er anders tegen aan kijken.

In september 2010 was het dan zover. De overstap van winkel naar gastouder worden is begonnen. Ik heb een verkort examen traject gevolgd en heb na veel studeren en verslagen maken mijn diploma SPW3 op 17 december 2010 in ontvangst mogen nemen.
Nu pas ik heel graag op mijn oppaskindjes, we doen leuke en creatieve dingen samen en ondertussen gaat de ontwikkeling en opvoeding gewoon door. Zo hebben de ouders de mogelijkheid om hun kinderen met een goed gevoel bij mij achter te laten en kunnen zij zich richten op het werk van die dag.

Mocht U nog meer willen weten, of bent U geïnteresseerd?, kijk dan even verder op deze website, of U kunt het contact formulier invullen.

Vragen staat altijd vrij. ..

Nanneke

Zoeken
Wie is online
2 bezoekers online
1 gasten, 1 bots, 0 leden
Volg ons op..
  • Facebook
  • Twitter